Veien under Prestmyra bru er åpnet

I dag (20.12.2019) åpnet Halvor Svenkeruds veg og Prestmyrvegen tilknyttet den nye bydelen Ydalir. Alle med adresse i området har fått et SMS-varsel om åpningen.

Halvor Svenkeruds veg går fra Kjerneby og ned til runkjøringa i Olav Sæters veg. Prestmyrvegen går fra rundkjøringa, under Prestmyra bru, og ender ved Rema 1000.

– Det har vært en fin høst, noe som har gjort det mulig å forsere arbeidet med klargjøring av de to nye veiene. Beboerne i Kjerneby har lenge etterspurt en åpning. Det samme har Rema 1000, som har vært veldig tålmodige i perioden veiarbeidet har pågått. Ikke minst er åpningen positivt for det totale trafikksikkerhetsbildet, sier daglig leder i Elverum Vekst, Odd Erling Lange.

TO ADKOMSTER FREM TIL 2. JANUAR

Kjerneby har i dag også adkomst via Gamle Trysilveg. Denne vil være åpen frem til 2. januar 2019 og deretter stenges permanent. Det vil ikke bli brøytet eller utført annet vedlikeholdsarbeid på adkomsten via Gamle Trysilveg i perioden frem til 2. januar.

Det er fra i dag Elverum kommune som er ansvarlig for driften av Halvor Svenkeruds veg og Prestmyrvegen.