Hva er Ydalir?

Ydalir er Elverums nye bydel. Bygd for å ta mest mulig hensyn til jorda vår. Samtidig skal det være et trivelig sted å bo. Ydalir er sentrumsnært, rett ved fine turområder og med barnehage og skole i midten.

I Ydalir blir det rundt 700 boenheter, som bygges for folk i alle livsfaser. Leiligheter, eneboliger og andre enheter tilpasset dine behov. Med store grøntarealer, skole, barnehage, idrettshall og butikk i nabolaget, er alt du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet.

Det er enkelt å komme seg til Elverum sentrum til fots, med sykkel og med buss, og du kan tråkke rett ut i skiløypene på vinteren. Skogen og badeplassen ved Sagtjernet er i umiddelbar nærhet, og felles parkeringsløsninger gjør biltrafikken rundt skoleplassen minimal. Dette gir et hyggelig og trygt miljø for barn og andre fotgjengere.

Ydalir er bygd som en del av ZEN (Zero Emission Neighbourhood) – et forskningsprosjekt som Elverum kommune er del av, ledet av NTNU og Sintef.

Det er forskjellige aktører som skal bygge boliger i Ydalir, og foreløpig er det ett prosjekt til salgs. Planen er å bygge ut område over en periode på rundt ti år, så det vil bli mange spennende boligprosjekter å følge med på i Ydalir i tida som kommer. Klikk deg gjerne rundt på disse sidene for å lese mer om Ydalir og Elverum , og følg oss på Facebook for å få siste nytt.